Visie

 

Elke hap die je vandaag neemt maakt de mens van morgen. Dit is een quote die ik zelf schreef in een overpeinzing. Natuurlijk gaat voeding ook over verbinden, creativiteit, transformatie en het leven vieren maar bottomline is de manier waarop je jezelf voed van grote invloed op hoe je door het leven beweegt. Dit zou elke chef in zijn hart moeten dragen wanneer hij of zij de verantwoordelijkheid neemt om voor familie, vrienden of voor welke groep dan ook te koken.

Koken voor groepen is samenwerken. Weten waar een leraar/spreker/workshop gever met zijn groep naartoe wilt en dat doel met de juiste voeding ondersteunen.

Ik kook voornamelijk vegetarisch omdat ik vind dat deze voeding de meest passende is voor de mens in deze tijd. Ik eet zelf nog af en toe vlees maar ik beschouw het allang niet meer als mijn basisvoedsel het westers dieet van zuivel/vlees en geraffineerde suikers is niet houdbaar voor de gezondheid van de mens en de aarde. Dit 'normale' voedsel waar de supermarkten bol van staan levert 'normale' ziektes op waar de ziekenhuizen bol van staan. In mijn visie fungeert mijn keuken als een brug tussen tussen de traditionele en de vegetarische keuken.

Ik hoop mensen te inspireren de oversteek te maken. 

Ruud